Bed and Breakfast WestViolet

Aiming for perfection - WestViolet B&B Amsterdam

In het hart van de Jordaan

De Jordaan in het algemeen en speciaal de Westerstraat beschikt over originele winkeltjes, (internationale) bookshops, galeries, cafés, restaurants en markten. Deze buurt barst van activiteiten, markten, bars en restaurants met terrasjes en een bruisend nachtleven.

Het is maar tien minuten lopen naar het Anne Frank Huis en een kwartiertje naar de Dam en het Centraal Station. Op maandag is hier ‘de Lapjesmarkt’ één van Amsterdams oudste markten. Op zaterdag is er op de Noordermarkt (eind van de straat) de beroemde biologische Boerenmarkt.

Bereikbaarheid vanaf Schiphol

Vanaf het vliegveld Amsterdam Schiphol is het ongeveer 18 km naar het centrum van Amsterdam. Met een taxi naar de Violettenstraat 4 betaalt u ongeveer 35 euro.

Bereikbaarheid vanaf het centraal station

Met de trein vanaf Schiphol naar station Amsterdam Centraal bent u ongeveer 20 minuten onderweg, vanwaar u makkelijk de tram kunt nemen naar de B&B.

Aan de voorkant van het Centraal Station kunt u kiezen uit de trams 11,13 of 17 en stapt u uit bij de 4e halte: Anne Frank huis/Westermarkt.

Sla rechtsaf achter de kerk en volg de Prinsengracht. Steek de tweede brug over aan uw linkerhand. Ga hierna rechtdoor de Anjelierstraat in. De eerste straat aan uw rechterhand is de Violettenstraat. U vindt hier de B&B WestViolet op no. 4.